ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Η επιχείρηση παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στον χώρο της απολύμανσης, απεντόμωσης και μυοκτονίας εξυπηρετώντας ολόκληρη την Αργολίδα. Διαθέτοντας έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα προϊόντα διασφαλίζοντας άριστα, κάθε φορά, αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε την απολύμανση και απεντόμωση κάθε χώρου υπεύθυνα και σε προσιτές τιμές.


Απολυμάνσεις
Καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη στον τομέα της απολύμανσης παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση σε ανταγωνιστικές τιμές. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας ενώ είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Χάρη στη γνώση και την εμπειρία μας εξασφαλίζουμε αποτελεσματική δράση και μεγάλη διάρκεια της απολύμανσης χωρίς να απαιτείται εκκένωση του χώρου και, το κυριότερο, χωρίς βλαβερές επιπτώσεις για εσάς.
 
Απεντομώσεις
Αναλαμβάνουμε την απεντόμωση χώρων όλων των ειδών – οικιών, επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων και γραφείων. Διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας    αποτελεσματικά, πιστοποιημένα προϊόντα παρέχουμε υπηρεσίες απεντόμωσης με μεγάλη διάρκεια.
 
Μυοκτονίες
Εξασφαλίζουμε την άμεση και αποτελεσματική καταπολέμηση τρωκτικών στους χώρους σας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.